Salaisen jouluystävän ensimmäisen kierroksen paketit

marraskuuta 20, 2017

Ensimmäinen kierros tämän vuoden Salaisessa Jouluystävässä on ohi ja uusi alkamassa. Tässä esittely kaikista ekan kierroksen paketeista.


Minni 2017 paketti

Kiitos ystävälleni paketista. Erittäin mieleisiä olivat :) . Kissatkin kiittävät herkuista. Suklaat menivät jo kaupaksi kun kävi pieniä vieraita kylässä. Lapaset pääsevät käteen mahd. pian. Kynttilät ja sokerikuorrutettu kippo tulivat jo käyttöön viikonloppuna :) . Lumihiutale pääsee kuuseen kun sen jaksan kaivaa esille tuolta varastosta. Ihanan makuisia eri tee lajeja oli paketissa. :) Niin ja kiitos myös adventtikynttilästä.Semmosta mulla ei vielä ollutkaan.

Kuva: Minni 2017


Sinjatan paketti

Paketista saapui iloinen pörröpartainen tonttu kera valkoisen sydän kranssin, makoista Truffes suklaata ja kynttilöitä parvekkeen lyhtyyn valoa tuomaan. Kiitos SJY:lleni! :)

Kuva: Sinjata


Tinttamariian paketti

Iiiihania paketteja. Pehmeitä, pitkulaisia ja kovia paketteja. Jokaisen ihanan kääreen uumenista löytyi ihana yllätys. Kääreisiin oli kätketty suloinen tonttu - ukko servettipaketti, adventtikynttilä, skräppäykseen setti kuvia, nalkesuklaat, kanelia ja kardemummaa sekä irtoteetä. 
Kiitos ihana jouluystäväni. Paketti on enemmän kuin mieluinen.

Kuva: Tinttamariia


Neetalinnean paketti

Jippii, ensimmäinen joulupakettini saapui! Kaikki paketin sisällä olevat tuotteet olivat ihanasti paketoitu joulupaperiin.

Ensimmäisestä paketista paljastui hauskoja puhekuplan mallisia liitutaulutarroja sekä jouluisia kirjekuoria. Liitutaulutarrat pääsevät ehdottomasti kouluhommiin mukaan ja ihanan jouluisissa kirjekuorissa lähetän ystävieni joulukortit.

Toisen paketin sisällä oli Pandan enkelikonvehteja. Yksi aivan mun lempparijoulukarkeista!️ Nämä hupeneekin jo varmaan tämän illan aikana...

Kolmannen paketin sisältä paljastui ihanan pieni punainen kynttelikkö! Aivan supersuloinen ja ihanan jouluinen.

Viimeisen, mutta ei suinkaan vähäisimmän paketin sisältä paljastui kanelin tuoksuisia Partyliten tuikkuja. Aivan ihanan jouluisen tuoksuisia ja koko paketti tuoksuikin heti avatessa aivan taivaalliselta! Nämä tulevat heti käyttöön.

Kiitos erittäin paljon jouluystävälleni tästä ihanasta paketista!

Kuva: NeetalinneaSantun paketti

Kiitos salainen ystävä tästä kivasta ensimmäisestä lahjastani. Kaikki on
erittäin tarpeellisia. Voimme lasten kanssa askarrella kortteja ja tehdä
pipareitakin. Ja ai että mun lemppari marmeladejakin. Tarvii piilottaa kun
tyttökin meinasi ne jo ottaa :) ! Suklaat on uusi tuttavuus.
Aivan nappi suoritus !

Kaisan paketti


Ehdin jo melkein huolestua, että näinköhän SJY:ni on minut unohtanut tai posti hukannut paketin.. Tekstarin kilahtaessa saapumisilmoituksen merkiksi ei tarvinnut pohtia sitä, mistä paketista mahtoi olla kyse! Vesisateessa reilun kilometrin mittainen matka juoksulenkin päätteeksi toisessa kädessä kauppakassi ja toisessa isoakin isompi paketti tuntui kieltämättä pitkältä, mutten malttanut odottaa paketin hakua :) Paketista paljastui kaksi erilaista jouluvaloa, karkkikeppejä sekä paketointia varten nauhaa ja koristeita. Purkissa oleva jouluvalo löysi jo paikkansa, toisen paikkaa vielä mietiskelen. Karkkikeppejä voisi hyödyntää joko kuusen tai pipareiden koristelussa ja nauhoillekin tulee jo pian käyttöä. Kiitos ensimmäisestä paketista, SJY! :)

Kuva: Kaisa


Blogillisten paketit:

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania paketteja! Niin hienoa, että jaksoit SJY:n taas järjestää. Tämä tuo niin hyvää joulumieltä! ❤️

    VastaaPoista
  2. Hei, mahtaako tulla vielä päivitystä SJY2017 toisen kierroksen lahjojen sadosta? :) Kiitos.

    VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest