Missä se joulufiilis luuraa?

lokakuuta 16, 2016

Tänä syksynä joulufiilis antaa odotuttaa itseään. Jouluun on enää 69 yötä, mutta jostain syystä ei tunnu lainkaan sille. En jaksa vielä uskoa, että jouluun on oikeasti vain 10 viikkoa tai että muutaman viikon päästä on jo marraskuu.

Toisaalta. Jouluun on vielä aikaa reilut kaksi kuukautta, joten eihän tässä ole vielä mitään hätää! Joulutunnelmaa on vielä hyvä aika kasvattaa tietoisestikin.

Jotta pääsisin edes syksytunnelmaan mukaan, hain uudet lyhdyt pihaan ja sytytin niihin kynttilät. Kukkaruukkuun istutin hieman väriä. Ehkä se tästä.

P.S. Joulufiilistä voi nostattaa osallistumalla Salaiseen Jouluystävään! Ilmoittautumisaika päättyy tänään.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Toisaalta tähän vuodenaikaan on ihanaa, kun joulutunnelma tulee ihan vähitellen, ihan pienistä ja hienovaraisista vihjeistä. Minusta tuo sinun lyhtykuvasi jotenkin tiivistääkin sekä tämän ajatuksen että vuodenajan. Ei vielä tarvitsekaan olla täysillä jouluvalmistelujen kimpussa (saa toki olla, jos on sellainen fiilis). :) Minusta on tärkeää nauttia myös syksystä ja siitä lyhyestä ajasta ennen joulujuttuja.

    Ja Salainen jouluystävä tuo sitten tietysti lisää joulutunnelmaa väkisinkin! ;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin nautin vielä syksystä aivan rauhassa. Tämä on ollut todella kaunis syksy. Kyllä se joulufiilis sieltä kohta kutittelee varpaiden päitä :)

    VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest