Toisen kierroksen salaisia paketteja

joulukuuta 06, 2015

Tässä olisi itsenäisyyspäivän kunniaksi suuri postaus Salaisten Jouluystävien paketteja. Minulta tietämättömissä on tällä hetkellä 14 pakettia. Toinen kierros on päättynyt ja seuraavaksi lähetellään vielä joulukortit, joissa voi kertoa kuka paketteja onkaan lähetellyt.

Katin paketti

Pakettini oli aivan ihana.
Se sisälsi askartelunauhoja ja koristelutikkuja. Joulusuklaata (rasia avattiin tytön kanssa heti, namskista nam!)
Lankoja ja ohjeita joulupallojen kutomiseen. Koitan niitä varmasti.
Iso kiitos taas salaiselle joulun ystävälleni. Paketti oli erittäin mieluinen.


Kuva: Kati

Viljamin paketti

Tänään oli postiin saapunut toinen salaisen jouluystäväni paketti. Paketista löytyi lahjapaperiin paketoituna enkelikello ja siihen kynttilöitä, lumihiutale led valosarja, ripustettavia "Hyvää joulua" koristeita sekä kortti. Olin jo harkinnut hetken uuden enkelikellon ostamista vanhan hajottua, joten kiitoksia tästä paljon ja hyvää joulun aikaa jouluystävälleni! 

Kuva: ViljamiMinna V:n paketti

Minun toisesta paketista tuli ilmoitus kännyyn..iiik, jännityksellä automaatista pakettia heti noutamaan! Mukava piristys muuttopuuhien keskelle :)
Ihanasti paketoitu lahjahan sieltä löytyi. Tyttären kanssa sitä sitte innolla aukaisemaan....ja mikä riemun kiljahdus kuuluikaan kun paketista ilmestyi Frozen muropaketti ;) 
Tyttö on nimittäin juuri noita muroja kaupasta koittanut kinuta. Nooh, tarkemmin pakettia pyöritettyä hoksattiin että sehän oli pakattu uudestaan....Ja mitä sieltä löytyikään!!
Herkkusuun unelma!! Ihanalla jouluisella tarjottimella TODELLA paljon suklaata,NAM!! Tytölle oli omia Frozen suklaita (kyllä murot nyt unohtui), ja koirallekkin omia herkkuja :D
Kaiken kruunasi kiva viesti ystävältä. Ei, en ole laihiksella, nyt saapi syödä "kahden" edestä suklaata kun masussa kasvaa uusi tulokas ;) Suuri Kiitos taas ihanasta paketista ihanalle Ystävälleni!!

Kuva: Minna V.


Tinttamariaan paketti

Joulu on tässä ja nyt!
Sain toisen joulupakettini pahimpaan flunssa aikaan ja onneton unohdin sen kaapin päälle kunnes tervehdyin flunssasta ja muistin pakettini. Sähkökatkojen aikaan oli ihanaa availla hurmaavat paketit.. Sieltähän sitten löytyi ihanat porot.(mun heikkouteni) koottava poro ja metallinen poro huoh, ihania. Lisäksi sain pienen reseptivihkosen josta aionkin joulupöytään loihtia jouluisen salaatin ja sinapin.. Patakinnas ja lappu tulevat heti käyttöön. Sain myös tarinajoulusuklaata.. Mistä näin ihania namuja löytyy?? Luulin ensin että namuja on 24 kpl :tta ja että toimii kalenterina mutta ilokseni huomasin niitä olevan 20 joten päästiin tyttären kanssa heti lukemaan tarinoita,  adventtikynttilöihin numerot ja sydänkoriste.. Kiitos jouluystävä näistä ihanista paketeista. 

Kuva: Tinttamariia


Ellan paketti

Pääsin tänään asioimaan postiin ja hakemaan jouluystäväni toista pakettia. Lahjat oli kääritty ihanasti ! Piti ihailla hetki ennenkuin pystyi avaamaan. Paketit sisälsi kirjepaperia (johon taidetaan kirjoittaa toivelista joulupukille), enkelikiiltokuvia (pääsevät ensi vuoden kortteihin kun viikonloppuna ehdin tehdä jo tämän joulun), teetä sekä HYPPYNARUN ! :D tuli ihan yllätyksenä mutta hyvänä sellaisena! Kyllä joulukilot karisee kun alkaa pyhien jälkeen treenaamaan, kunhan löytyy hyvä paikka pomppia, pihalle en kehtaa mennä :D kiitos jouluystävälleni !! 

Kuva: Ella


Kaisan paketti

Ihanaa! Tämä oli ensimmäinen ajatukseni, kun näin nuo Pentikin lasinalusporot. Kuinka oikeaan SJY:ni osuikin, ehdottomasti paketin mieluisin osa.  Muun paketin SJY:ni oli koonnut ajatellen talviurheilun jälkeistä rentoutumista, kiva ajatus sekin! Saisi vaan tulla jo lunta, että pääsisi hiihtämään.. Teetä maistelin jo eilen lenkin päätteeksi ja hyvää oli. Ripustukseen pääsi jo myös tuo pieni valosarja, mukavaa, että sen saa taipumaan juuri niin kuin itse haluaa. Piparkakkutalo minulla on vielä myös tekemättä, joten koristekarkitkin tulevat takuulla käyttöön, koetan olla syömättä kaikkia etukäteen.. Mutta kiitos paketista, SJY:ni!

Kuva: Kaisa


Blogillisten paketit
Joulun ilo
Koti kuusen alla
Rakkaudesta Jouluun
Nallen elämää
Lumihiutaleita portailla
Lehtorinteen elämää
Pikkuinen tonttu
Tule joulu punainen...
Kisun Joulu
Talven Ihmemaa
Joulu Mimmin luona
En lingvist på luffen
Romppala
Marika's Marjakuja

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei. Minulle ei ole vielä toisen kierroksen pakettia saapunut. Voisitko ottaa sen lähettäjään yhteyttä, että tiedettäisin missä se liikkuu tällä hetkellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen kierros päättyi vasta perjantaina, joten odotellaan ensin vielä hetki. Olen aina yhteydessä lähettäjään että paketin saajaan, jos en ole saanut mitään tietoa paketista viikkoon kierroksen päättymisen jälkeen.

      Poista

Tykkää Facebookissa

Pinterest