Salaisen Jouluystävän toisen kierroksen paketteja

joulukuuta 14, 2015

Toinen pakettikierros on päättynyt reilu viikko sitten, mutta vielä ei ihan kaikki paketit näytä olevan perillä. Olethan minuun pikaisesti yhteydessä jos olet lähettänyt paketin, mutta sitä ei ole vielä esitelty tai jos et ole vielä lähettänyt pakettia.

Tällä hetkellä on meneillään Salaisen Jouluystävän viimeinen kierros, joka on joulukortin lähettäminen. Joulukortissa voi halutessaan paljastaa oman henkilöllisyytensä. Joulukorteista ei tarvitse tehdä esittelyjä, mutta ilmoitathan minulle kun saat oman korttisi, jotta tiedän kaikkien saaneen joulukortin.

Hennan paketti 

Salaisen jouluystäväni toinen paketti tuli perille ihan ajoissa, en vaan itse muistanut raportoida asiasta ihan aikataulun mukaisesti. Paketissa oli paljon kaikenlaista. Hyväntuoksuisia Partylite-kynttilöitä. Edelliset olinkin jo ehtinyt polttaa. Pieni lyhty, servettejä, piparimuotteja, pullasuti ja joulukorttitarvikkeita. Lisäksi oli vielä vihreä sydänkranssi, joka päätyi vessan oveen. Ja Frozen-sukat. :) Kiitos paketin lähettäjälle!

Kuva: Henna


JoSan paketti

Olipas kiva yllätys kun saimme haettua paketin postissa ja avattua tajusin mistä "ryhmästä" tämä paketti oli (ensimmäinen pakettini kun jäi kokonaan saamatta) ! Ei jäänyt matkan varrelle ;) ! 
Ja kun avasimme siis pakettia tytön kanssa yhdessä suu meni entistä enemmän hymyyn, kun paketteja vaan sateli :) ! Kun kaikki paketit oli avattu löytyi sieltä kaikille meille sopivia juttusia (pienin nyt 5kk ihastelee pukkivaloja <3 ) ! Paketit sisälsivät: pöllö koristeen, joulupukki valot, vihreitä kuulia, värillisiä tuikkuja (ei olla vielä poltettu mutta oli uusi tuttavuus, luultiin näitä ensin ledeiksi), isompi väriä vaihtava tuoksukynttilä (ostoslistalla ollut jo pari vuotta :) ), frozen värityskirja, värikynät, lyijykynä ja kumi. Kiitos todella paljon tästä reilusta lahjasta <3 ! 

Kuva: JoSa


Camisauruksen paketti

Kylläpäs jännitti paketin aukaisu! Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään! Koristenauhat tulevat tarpeeseen, olinkin suunnitellut jo niiden ostoa. Huopaornamentit ajattelin sommitella punaisen pöytäliinan päälle juhlakattaukseen:) Pakko oli myös maistaa piparin makuisia suklaarakeita, olivat hyviä.  Suosittelen! Enkelikoriste on aivan ihana! Rakastan vanhanaikaisia koristeita ja tämä on aivan loistava kuuseen:) Myös nauru pääsi kun lahjapaketit aukaisin, todella hauskat pyykkipojat ja nenäliinat niin suloiset. Eihän noihin malta nenäänsä niistää... Kiitos taas paljon SJY:lle!

Kuva: Camisaurus

Kuva: Camisaurus


Kirsikan paketti

Ihana jouluiseen paperiin pakattu paketti odotti viime viikolla noutajaansa. Ja sieltä paljastui monenlaisia kivoja juttuja!
Jouluteetä sain lisää (ilahduttaa teeihmistä! ), ja irtoteepallon, jollaista minulla ei isona ollutkaan ja olin sellaista toivonut! Iso kiitos! Lisäksi sain itsenäisyyspäivän kunniaksi siniristituikut, sekä piirakkavuoan, jouluaiheisen vihon johon voi vaikka kirjoitella joulumuistoja! Mukana tuli vielä suklaata, puiset enkelisiivet ja muffinisaippua (joka piti panna parempaan talteen kun pienin meinasi sen syödä!!)
Kiitos salainen jouluystäväni, ilahdutit kivasti ja kovasti minun ja lasten joulunalusaikaa!!

Kuva: Kirsikka


Lauran paketti

Toinen paketti salaiselta jouluystävältä saapui. Se sisälsi pähkinöitä, taatelia, tarroja, joulukyltin, jouluista tuoksua sekä keksejä. Ihana herkku paketti siis. En olekaan koskaan leiponut taatelikakkua joten ehkäpä tänä jouluna kokeilen. Kiitos sjy.

Kuva: Laura


Blogillisten paketit
You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Hei! Miten tällaiseen pakettirinkiin pääsisi mukaan? Vaikuttaa tosi hauskalta! Olisi kiva koostaa yllätyspakettia.

  VastaaPoista
 2. Hei! Minulle ei tuota joulukorttia tullut koskaan, olisin kyllä halunnut tietää kuka minulle paketteja lähetti ja olisi se ihan reilua kertoa myös se oikea henkilöllisyyskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, onpa harmi ettet ole saanut korttia! Laitoin ystävällesi juuri s-postia ja pyysin häntä postittamaan sinulle ystävänpäiväkortin. Toivottavasti se tulee perille!

   Poista

Tykkää Facebookissa

Pinterest