Salaisen Jouluystävän paketteja esittelyssä

marraskuuta 21, 2015

Ensimmäinen kierros Salaista Jouluystävää on nyt takana päin. Yksi paketti ei löytänyt omistajaansa, vaan palautui ja yksi osallistuja ei saanut ensimmäistä pakettia. Ringissä on tehty pieniä uudelleen järjestelyjä, jotta kaikilla olisi taas ystävä.

Toinen kierros on alkanut vaisusti. Lisäksi postin lakko tuo omia haasteitaan pakettien perille menemiseen. Suosittelen, että kaikki lähettäisivät ensi viikon aikana toisen paketin ystävälleen, jotta saataisiin paketit hyvissä ajoin ennen joulua perille... Toivottavasti kuitenkin olisivat ennen joulua perille.

Ensimmäisen kierroksen viimeinen paketti
Tipulassa

Toisen kierroksen paketit
Karon paketti

Ihana ylllätys pitkän päivän päätteeksi on löytää pakettiautomaatin luukun takaa paketti salaiselta jouluystävältä. Tällä kertaa paketti oli täynnä ihanaakin ihanempia pikkupaketteja, jotka sisältivät kaikke kivaa. Paketista löytyi patakinnas, teetä, mausteita, suklaata, piparkakkumuotteja, olkikoristeita, puukauha, pipareiden koristeluun kivan väristä massaa ja lisäksi vielä karkkikeppejä. Toivottavasti muistin mainita kaikki. Kiitos tuhannesti omalle Salaiselle Jouluystävälleni!
Blogillisten paketit
Sarin Valkea Joulu
Pitkospuut
Aattoaamuna
Jouluisia hetkiä
Elämää maalla
Tuo ääni tiukujen

You Might Also Like

0 kommenttia

Tykkää Facebookissa

Pinterest