Salaisia paketteja perillä

lokakuuta 27, 2015

Salaisten Jouluystävien paketteja on ropissut perille kohtuullisen hyvää tahtia.
Paketteja on vielä matkalla 33, joten jos et ole vielä lähettänyt pakettiasi omalle Salaiselle Jouluystävällesi, niin hopi hopi! Ensimmäinen kierros päättyy jo perjantaina!

Karon paketti
Salainen Jouluystäväni oli saanut loihdittua aivan mielettömän upean paketin. Pelkästään jo pakettiautomaatin luukun aukaisu toi nenään upean joulun tuoksun. Paketista löytyi joulusuklaata, kaakaota (kiitos, olinkin unohtanut ostaa juuri edellisellä kauppareissulla kyseistä tuotetta!), tuoksuvia lämpökynttilöitä, lautasliinoja, lumihiutale heijastin, glögimaustetta, pehmosydän ja aivan täydelliset kämmekkäät. Nyt täytyy ihmetellä, että mistä Salainen Jouluystäväni pystyi tietämään, että minulla on useammatkin harmaat kämmekkäät? Eli tämälleen minun tyyliäni.

Kiitos Salainen Ystäväni!
Tinttamariian paketti
Ihana jouluystäväni oli käärinyt minulle kasan paketteja. Paketeista kuoriutui ihana joulukalenteri, aamu hämärässä nautittavaksi jouluteetä ja suklaatia, askarteluun ihania tarroja, nauhoja ja kuvioita. Kiitos sinulle ihana jouluystäväni. Teit minulle joulumielen paketeillasi.

Kuva: Tinttamariia

Kuva: TinttamariiaViljamin paketti
Sain tänään ensimmäisen pakettini salaiselta jouluystävältäni. Paketissa oli lahjapaperiin paketoituna kaksi piparkakkumuottia, tuoksukynttilöitä, piparileimasin, suklaalevy ja kortti. Kiitos salaiselle jouluystävälleni miellyttävästä paketista!

Kuva: Viljami


Blogillisten paketit
Pitkospuut
Nallen elämää
Elämää maalla
Joulua Sydämellä
Joulun Ilo 
Jouluisia hetkiä 
Tuo ääni tiukujen 
Anun puutarha 
Kisun joulu

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi ihania jouluisia paketteja on saapunut kaikille! =)

    VastaaPoista
  2. Olen käynyt kurkkimassa muiden paketteja, ovat kyllä ihania =) omaani tässä vielä odottelen :/

    VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest