Salaisen Jouluystävän pakettikooste

joulukuuta 14, 2014

Tänään on virallisesti viimeinen päivä, jolloin kaikkien salaisten pakettien tulisi olla perillä. Paketteja onkin tämän viikon aikana mennyt perille todella paljon, mutta paljon olen myös saanut ilmoituksia ettei pakettia ole vielä lähetetty tai on lähetetty aivan muutama päivä sitten. Tällä hetkellä 17 pakettia on teillä tietämättömillä ainakin minun osaltani. Toisin sanoen, näistä paketeista en ole saanu ilmoitusta että olisi saapunut tai lähetetty. Lähettämistähän ei tarvitsekaan ilmoittaa, mutta moni on ilmoittanut nyt tässä viimeisellä viikolla, että paketti on matkalla.

Laittelen huomenna sähköposteja heille, joiden paketeista en ole saanut ilmoitusta. Pyydän myös, että ne jotka ovat jo pakettinsa saaneet, tekisivät myös esittelyt piakkoin. :)

Ihanaa kolmatta adventtia, enää 10 yötä jouluun!!

Karon paketti

Kiitos ystävälleni Lauralle taas aivan ihanasta paketista. Paketista paljastui jouluinen pyyhe, tiskirätti, piparkakku saippuaa, itse tehtyjä joulukoristeita ja jouiluinen magneetti. Niin ja sitten oli myös aivan ihastuttava kortti ja muutama suklaa (jotka menivät jo ennen kuvaamista parempiin suihin, hups.) Tässä paketissa oli kaikenlaista tarpeellista sekä inspiraation lähteitä. Esimerkiksi noista puukiekoista lähti ajatus juoksemaan heti... Saisikohan tuolla idealla hauskat pakettikortit tänä vuonna... Liitutaulumaalia ainakin olisi ja puuta saa aina jostain.
Kiitos vielä tuhannesti Salaiselle Jouluystävälleni Lauralle. Ihanaa joulun odotusta!

Sontun paketti

Iso kiitos Millalle tästä viimeisestä paketista. Toivottavasti nimi tuli oikein
kun ei tuo nimi muisti oikein meinaa pelaa kun tuli kerralla paljon paketteja.
Paketti sisälsi piparitaikinan aineksia, jouluisen patalapun ja keittiöpyyhkeen,
piparimuotteja, lehden, muffinssi vuokia, koristeita. Tarviikin tässä joku pvä
kun tuun töistä kotiin niin tekaista vaikka piparkakku muffinsseja. Joulun
kunniaksi tää muija meni ja sai meinaan töitä. No näin aluksi se pikkuinenkin
pätkä on ihan hyvä juttu. Kiitos ylläpitäjälle kun jaksoit tän ringin laittaa
pystyyn. Nää on niin kivoja ja piristäviä juttuja ennen joulua.

Kuva:Sonttu

Kuva: Sonttu


Ninskun paketti

Hei vaan!
Olimme talvilomalla viikon verran ja kun palasimme torstaina, oli postilaatikko aivan täynnä. Eikä vähiten siksi että minulle oli saapunut Salaisen jouluystävän kolmas paketti. Oli niin mukava palata kotiin ja päästä heti tutkimaan jouluista pakettia. Kortti oli taas ihanaa vintage-sarjaa ja sieltähän Salaisen Jouluystäväni nimi paljastuikin, kiitos siis näistä paketeista kuuluu Viljamille! Paketti sisälsi kauniita tähtitarroja, piparimuotit, hauskoja jouluisia lahjapusseja pienien lahjojen paketointiin ja rasian suklaata! Ihana paketti juuri tähän hetkeen, kun suunnitteilla on rento viikonloppu piparitalkoiden merkeissä. Piparkakkumauste, jonka ensimmäisessä paketissa sain, käytetään siis loppuun tänään. Samoin toisen paketin kaakaot tarjoilen tänään kahdelle leipuri-apurilleni, jotka rakastavat kaakaota. Kaikki paketit olivat ihanan jouluisia ja mieluisia.
Kiitos sinulle Viljami ja iloista joulumieltä! Ihanaa joulunaikaa ihan kaikille! Toivottelee Ninsku

Kuva: Ninsku

Satun paketti

Sain kolmannen ja viimeisen paketin salaiselta jouluystävältäni. Ja sisältö oli taas mieleinen. Paketista löytyi 4 huopatablettia, kynttilä, suloinen enkeli ja kortti. Lisäksi paketissa oli suklaapukki (se puuttuu kuvasta, koska oli ottanut muutaman iskun vastaan matkalla, mutta sepä ei makua haittaa :-) ). Enkeli on jo päässyt kuusen oksille ja tabletit pöytään. Salaiseksi jouluystäväkseni paljastui Kati. Lämmin kiitos ihanista paketeista. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2015 toivottaen Satu

Kuva: Satu


Blogillisten paketit
Joulu Piparkakkutalossa
Lehtorinteen elämää
Kosmetiikkatesti
Humbuugi
PurppuraPerhosen Unelmia
Mustankissan tytär
Ihan itte rävelsin
Lumihiutaleita portailla
Pitkospuut
Jouluisia hetkiä
Lankoihin villiintynyt
Sartza-Mamman matkassa
Ipanailoa
Kotipuro


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. itse saan varmaan maanantaina oman pakettini, kun on kuulema KE 10pv lähetetty

    VastaaPoista
  2. Minulla ei ole tietoa viimeisestä paketista.. Uskon että posti on vain ollut ruuhkainen ja paketti saapuu ensi viikolla, koska tähän asti SJY:ni on ollut todella säntillinen.

    VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest