Salainen Jouluystävä

joulukuuta 01, 2014

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Enää ei ole pitkä aika jouluun ja samalla tuo tietää myös sitä, että Salainen Jouluystäväkin loppuu pian. Kolmatta kierrosta on jäljellä enää kaksi viikkoa. Suosittelen lähettämään paketit tämän viikon aikana, jotta jokainen saa pakettinsa määräajassa.

Tähän mennessä perille on mennyt vasta 7 kolmannen kierroksen pakettia. Onkohan postilla ruuhkaa vai ovatko loput päättäneet jättää viimeisen paketin lähettämisen mahdollisimman lähelle joulua? No, tärkeintä kuitenkin on, että kaikki saisivat paketin viimeistään ensi viikon aikana.

Toisen kierroksen paketeista yksi on vielä hukassa. Tämä on todella harmillista. Paketti on luvattu lähettää viime viikon aikana, mutta vielä ei ainakaan ollut perille mennyt... Olen laittanut kyselyä paketin lähettäjälle paketista. Kyseiselle paketin lähettäjälle on myös lähetetty jo kolmaskin paketti, mutta en ole saanut kuittausta sen vastaanottamisesta.


Heikun ensimmäinen ja toinen paketti

Yllätyin iloisesti tästä ensimmäisestä joulurinki paketista. Kissatkin
tykkäsivät herkuista. Ei ole mennyt tämä rinki ihan odotetulla tavalla ja
odotankin vielä ensimmäistä pakettiani joka on kyllä tulossa.
Pöllö pääsi koristamaan kirjahyllyä väliaikaisesti! Iso kiitos tästä paketista.


Kuva: Heikku

Kuva: Heikku

Karo kirjoittaa: Tästä toisesta paketista sain vain kuvan. Pyynnöstäni huolimatta esittely on vielä saamatta. Tämä paketti on kuitenkin se ns. ensimmäinen paketti, jonka lähetin itse Heikun ensimmäisen ystävän jätettyä paketti lähettämättä.


Kuva: Heikku


Minttu1971 toinen paketti

Kiitos ystävälleni paketista..sori ku kuvan lähetys kestänyt syy rakas pikku tyttöni vei heti sisällön oli niin mieluisa..kuvasta puuttuu söpöt pingviini nenäliinat kuvan laatu huono ku iänvanha kännykkä vain käytössä.

Kuva: Minttu 1971
Blogillisten paketit
Elämää maalla

 KOLMANNEN KIERROKSEN PAKETIT


Kaisan paketti

Viime viikot ovat vierähtäneet työharjoittelussa, joka on ollut antoisa, mutta myös aikaa ja voimia vievä.  Erään työpäivän päätteeksi kotona odottamassa ollut paketti muistutti kaiken kiireen keskellä, että hetken päästä valmistun ammattiini ja voin hetken huokaista joulua valmistellen J Paketin ehdottomasti ihanin osuus oli Finlaysonin kaunis talviaiheinen kassi. Kyllä kelpaa lähteä ostoksille! Vietimme nyt viikonloppuna kaveriporukalla pikkujouluja, joissa kauppansa teki myös pojille Fazerin tumma suklaa. Itse tuskin olisin raaskinut levyä ostaa, joten sekin oli oikein mieluinen. Vähitellen olen myös aloittanut joulukorttiaskarteluja, napit ja kirjekuoret täydentävät mukavasti valikoimaani. Salainen jouluystäväni on paketeillaan ja korteillaan tuonut minulle paljon iloa pitkin syksyä. Kiitos, salainen jouluystäväni!

Kuva: Kaisa
 Tilulilun paketti

Kiitos salaisella jouluystävälle viimeisestä, kivasta paketista! Sisältö oli erittäin mieluisa ja hyödyllinen: suklaatikkari, heijastin, adventtikalenterikortti sekä tarroja. Hyvää joulua toivottavat tarrat ovat päässeet jo käyttöön, kun olen aloittanut tämän vuoden joulukorttien askartelu-urakan. Viimeisen lähetyksen sisältö oli kivassa joulupaperissa (joka myös kuvassa). Oli hauska saada tietää, kuka salainen jouluystäväni on ollut. Lämmin kiitos hänelle, kun piristi syksyäni näin!

Kuva: Tilulilu


Blogillisten paketit
En lingvist på luffen
Joulun Mieltä 
Rakkaudesta Jouluun

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihanaa joulukuuta! :)
    Onpas muuten hieno tuo Kaisan saama kassi...

    VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest