Toisen kierroksen Salaisia joulupaketteja

marraskuuta 08, 2014

Salaisen jouluystävän toinen kierros lähenee loppuaan. Ensi viikona aikana tulisia kaikkien pakettien olla perillä. Tähän mennessä perille on mennyt 30 pakettia 66 paketista. Toivottavasti kaikki loputkin paketit ovat jo matkalla tai ainakin lähdössä kuljetukseen heti alkuviikosta.

Minulle itselleni tulee ihanan jouluinen fiilisi kun katselen kaikkia ihania paketteja, joita on jo mennyt perille. Tällä kertaa on esittelyssä kymmenen pakettia, jotka ovat kyllä kaikki aivan ihania. On upeaa huomata kuinka paljon kaikki ovat panostaneet paketteihin nyt ja jo aikasemminkin!

Johannan paketti

Eilen sain toisen pakettini salaiselta jouluystävältä, ja illalla pääsin sitä avaamaan. Tällä kertaa oltiin koko perhe sitä avaamassa, ja koska paketti oli isossa laatikossa, oli kissa laatikossa sekunnissa :). Joten intoa puhkuttiin koko porukka! Ja paketti oli jälleen taas aivan ihana! Oli kalenterikortti, mikä oli myös todella kaunis. Ja koko paketin ihanin juttu oli tietenkin tämä valopallo! Ihana! Mies ripusti sen heti ikkunaan. Lisäksi paketissa oli muitakin kivoja jouluisia juttuja; pienet jouluiset mukit ja servettejä. Sekä tällaiseen kissaperheeseen hyvin sopiva kissatiskirätti. Tämä paketti oli aivan ihana jouluisen tunnelman tuoja. Suuri kiitos salainen jouluystäväni! Jännityksellä odotan vielä viimeistä pakettia! :)

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna
Sontun paketti

No niin toinen pakettini siis on saapunut. Tämä oli todella mieluinen. Kissat on
tykänneet herkku paloista ja pikku hiljaa ollaan tytön kanssa jo hieman tehty
joulu askarteluja :) !

Kuva: Sonttu
Blogillisten paketteja
Tassulinna
Koskaan ei ole liian myöhäistä
Pitkospuut
Jouluisia hetkiä
Kosmetiikkatesti
Pikkuinen tonttu
Memento mori
Ihan itte rävelsin

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanat paketit Johanna ja Sonttu saaneet =)

    VastaaPoista
  2. http://jouluystava2014.vuodatus.net/lue/2014/10/moikka-maailma tuolta löytyy mun eka ja toka paketti laitoin Karo sulle viestiäkin sähköpostitse et saapunut toinenkin paketti

    VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest