Musiikkia jouluun

marraskuuta 19, 2014

Tämän aamun iloisena yllätyksenä huomasin Radio Novan jouluradion kuuluvan jälleen. Olen jo muutaman viikon ajan käynyt aika ajoin kurkkaamassa josko jouluradio soisi. Ajattelin listata muutamia jouluradioita, joita olen joskus kuunnellut.

Radio Novan Jouluradio

Tämä on ehdottomasti oma suosikkini. Tykkään siitä, että joululaulujen välissä tulee hyvän joulun toivotuksia. Radiossa soiva musiikki sisältää suosituimmat joululaulut ja popimpaa ja kevyempää joulutunnelmaa.

http://www.radionova.fi/nettiradio/joulunradio/

Jouluradio

Toivontuottajien Jouluradio on tietääkseni ensimmäisiä suomalaisia jouluradioita. Radio soi ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Ensimmäisenä adventtina Jouluradio avataan Hoosiannalla. Viimeisinä vuosina Hoosiannasta on tehty joka vuosi uusi versio Jouluradiota varten.
Radio soi sekä netissä että FM-taajuuksilla.

http://www.jouluradio.fi/index.html


ChristmasFM

Tämä jouluradio on Irlantilainen. Mutta netin kautta tämänkin kuunteleminen onnistuu oikein hyvin.Lista jouluradioista ympäri maailmaa

Jouluradioita on maailmassa todella paljon. Tämän linkin takaa löydät listan jouluradioista. Mukana on mm. Radio Santa Claus, Julradio ja North Pole radio.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana uutinen, että Radio Novan Jouluradio kuuluu taas! :)

  VastaaPoista
 2. Itse tykkään Radio Dein jouluradiosta, mutta se ei näyttänyt olevan vielä auki.

  VastaaPoista
 3. Aito ja alkuperäinen on tosiaan Toivontuottajien Jouluradio. Ja huom! jutussasi oli kirjoitusvirhe: Radio Novan tuote on jouluNradio, koska muut ovat kopioineet idean Toivontuottajilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Enpä ole koskaan tajunnut tai huomannut, että Novan kanavassa on N-kirjain tuossa välissä. Minulle se on aina ollut radiokanava netissä, joka soittaa joulumusiikkia. Aivan kuten kaikki muuutkin joulumusiikkia soittavat ovat minulle olleet jouluradioita. :)

   Tuohon kuka on kopioinut ja ketä, en ota kantaa. Todennäköisesti kyseinen idea on lähtöisin jostain päin maailmaa eikä idealla ole varsinaisesti tekijänoikeuksia. Kuka vaan voi keksiä radiokanavan, joka soittaa jouluista musiikkia. Näin mahtavaa ideaa kanttaakin kopioida ja jalostaa sekä kehittää paremmaksi. :)

   Poista

Tykkää Facebookissa

Pinterest