Haaveita jouluisesta sisustuksesta

marraskuuta 11, 2014

Minulle iskee viimeistään marraskuun puolessa välissä pakottava tarve päästä sisustamaan kotia jouluisaksi. Uudet koristeet olisivat kivoja, vaikka kaikki vanhatkin ovat rakkaita. Erityisesti tänä jouluna haaveilen lasisista joulukuusenpalloista ja kivoista jouluvaloista. Lasisia joulukuusenpalloja olen kylläkin etsinyt jo monta vuotta... ja aina niitä silloin tällöin löytyykin. Minun mielestä joulukuusessa ei varmaan koskaan voi olla liikaa kauniita palloja. Vai voiko?

Tämä ilta meni erilaisia joulukoristeita internetin ihmeellisessä maailmassa ihastellessa... Tässä muutamia omaa silmää miellyttäneitä tai ajatukset mukavasti jouluun vieneitä koristeita.


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oi, nuo lasiset joulupallot on ihanat! Itsekin kaupoilla olen hypistellyt, mutta vielä malttanut mieleni. :)

  VastaaPoista
 2. Upea tuo ylemmän kollaasin joulutähti!

  VastaaPoista
 3. Meille alimmainen tonttutyttö kotiutui eilen poikatontun kera. Söpö pariskunta on :) Punainen paperinarupallosarja on pirtsakan näköinen.

  VastaaPoista
 4. Jos ei olisi eläimiä eikä lapsia niin varmasti meidänkin kuusesta löytyisi lasisia palloja, on ne vaan niin ihania!! :)

  VastaaPoista
 5. Kalenterikynttilä on ihan ehdoton joka vuosi! Sitä on niin hauska polttaa, joskus meinaa tulla kiire, toisina päivinä on vähällä polttaa jo seuraavankin! :D Nuo talovalot näyttävät hauskoilta!

  VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest