Black Friday

marraskuuta 28, 2014

Black Friday näyttäisi rantautuvan myös Suomeen. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen perjantai, joka yleensä avaa joulukaupan. Tähän päivään liittyy myös hulvattomat alennusmyynnit. Verkkokaupan lisääntyessä Black Friday näkyy myös verkkokaupoissa ja täten se on levinnyt myös Suomeen.

Tässä muutamia tämän viikonlopun tai vain tämän päivän Black Friday tarjouksia, joihin kannattaa tarttua.

Lekmerillä alennukset ovat koko viikonlopun ja lisäksi heillä on tarjouksena ilmainen toimitus.

Cellbes tarjoaa ilmaiset toimitukset.Halensilla on puolestaan vaatteet -20% tämän päivän ajan.Hiusverkossa on kaikki Korres-merkin tuotteet -30% viikonlopun ajan


Bangerheadillä tarjous puolestaan on hieman pidemmän aikaa voimassa. Heiltä saa hajuvedet -20%.

Nellyllä tilauksista saa -20% pois ja tarjoukset on voimassa huomiseen aamupäivään saakka. Ilmeisesti lisää tarjouksiakin on tulossa.

Yves Rocher tarjoaa puolestaan yhdestä tuotteesta -50% alennuksen.

CDON.com viettää myös mustaa perjantaita. Alennuksia laidasta laitaan.

Shopping4netillä oli myös Black Friday tarjouksia vaikka millä mitalla. Kauneudenhoitoa, luontaistuotteita, hajuvesiä...


Teksti sisältää yhteistyölinkkejä.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Sattuipa "somasti" samalle päivälle ÄOM http://alaosta.fi/aom-paiva/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eihän tuo mikään sattuma tosiaan ole. :) Älä osta mitään -päivähän on ollut vastaisku tuolla kauempana maailmalla Mustalle perjantaille. Älä osta mitään -päivää vain on vietetty Suomessa pidempään kuin Mustaa perjantaita.

   Mutta siis tämä Älä osta mitään -päivä on hyvin mielenkiintoinen kannanotto kaupallisuutta vastaan ja ihmisten kulutustottumuksia herättelemään. Itselleni on jäänyt hieman hämäräksi tuo Älä osta mitään -päivä, koska jos jotain tarvitsen ostan sen joka tapauksessa.. Itse kannattaisin päivän nimen vaihtoa esimerkiksi "osta viisaasti" tai "kuluta vastuullisesti".

   Poista
  2. Minusta Älä osta mitään on jyrkkyydessään hyvä nimi, vastuullisuuskin on niin puhki kulutettu sana tänä päivänä... Itseäni harmittaa aika paljon tuo Black Friday, juurikin tämän kampanjan takia, mutta myös siksi, että.. no, ei kaiken tarvitsisi sieltä Amerikasta rantautua joka paikkaan. :D Sehän liittyykin kiitospäivään jollain lailla, eikä meillä vietetä kiitospäivää eikä pidäkään viettää. Muutenkin tällainen puhtaasti kulutusjuhla ja vielä ennen joulua, aika arveluttavaa.

   Poista

Tykkää Facebookissa

Pinterest