Hopottajat: Voitaikinataskuja

lokakuuta 16, 2014


Pääsin Hopottajien kautta testaamaan Myllyn Paras Voitaikinataskuja.  Tuote oli ainakin itselleni täysin uusi tuttavuus, joten kampanjaan mukaan pääseminen oli todella mielenkiintoinen juttu. Yhdessä pakkauksessa on 10 pakastettua voitaikinataskua, jotka on muitoiltu valmiiksi taskumalliin. Kyseessä on siis erittäin helppo tuote. Lisää haastetta saa halutessaan toki kehittämällä itse tarpeeksi monimutkaisen täytteen.

Itse halusin heti testata taskuja sekä suolaisella että makealla täytteellä. Täytyy myöntää, että molempiin nämä toimivat loistavasti! Kokonaisuudessaankin tuote lunasti odotukset. Nämä ovat erinomainen valinta esimerkiksi pikkujoulujen tarjoiluihin. Ja mikä parasta, koko paketillista ei tarvitse paistaa kerralla, vaan taskut irtoavat hyvin toisistaan jäisinä.Voitaikinataskuja paistetaan ohjeen mukaan 15 minuuttia 225°C. Halutessaan taskut voi voidella  ennen paistoa. Itse tein taskuille voitelun kananmunalla, mutta kokeilla voi halutessaan myös maitoa tai vettä.

Suklaa-pähkinämousse
n. kahteen taskuun
 
50 g tummaa suklaata
1 dl kuohukermaa
0,5 dl suolapähkinöitä

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Laita sulanut ja kuuma suklaa jäähtymään esimerkiksi jääkaappiin. Kun suklaa ei ole enää kuumaa, kaada päälle kuohukerma ja vaahdota. Murskaa suolapähkinät haarukalla. Lisää moussen sekaan osa suolapähkinöistä. Annostele moussea taskujen väliin ja ripottele loput suolapähkinät koristeeksi moussen päälle.
Feta-kinkkutäyte
n. kahteen taskuun

50 g fetaa tai salaattijuustoa
50 g creme fraichea
2 rkl kinkkukuutioita
mustapippuria

koristeeksi esimerkiksi paprikaa

Murskaa juusto haarukalla ja lisää creme fraiche sekä kinkku. Lisää makusi mukaan mustapippuria. Sekoita ja annostele taskujen väliin. Koristele esimerkiksi paprikasuikaleilla.
Lisätietoa tuotteesta täältä: http://www.hopottajat.fi/voitaikinatasku/

Mikä ihmeen hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon voi liittyä mukaan kuka vain. Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. 

Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan! Suosittelukoodini on HOP11264

http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=11264&sha=71160cbc59b4fa4f0c331dd29db475b88db27dee

You Might Also Like

1 kommenttia

Tykkää Facebookissa

Pinterest