Joululahjaideoita: Lahjoita elämys

marraskuuta 08, 2013

Tästä lähtee blogiarvonnan myötä käyntiin artikkelisarja Joululahjaideoita. Lahjojen ja erityisesti joululahjojen keksiminen ja hankkiminen voi tuntua hyvinkin työläälle, joten haluan osaltani helpottaa tätä hommaa nostamalla esiin joitain vinkkejä.

Elämyslahja on hyvä valinta erityisesti ihmisille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Tavaraa ja krääsää ei jaksa katsella loputtomiin, mutta elämyksiä ja kokemuksia kaipaa varmasti jokainen. Elämyslahja voi liittyä esimerkiksi harrastuksiin, rentoutumiseen, kauneuteen ja lomailuun.

Elämyslahjat.fi –sivustolta löytyy useita vaihtoehtoja elämyslahjoiksi. Miltä kuulostaisi suklaahieronta tai oman lasiesineen teko? Lasipuhalluskurssi on varmasti upea elämys erityisesti käsitöistä kiinnostuneelle.

elämyslahjat.fi

elämyslahjat.fi

Hieman miehekkäämpiä elämyksiäkin on tarjolla useampiakin. Valittavana on esimerkiski esittelykurssi kevytlentokoneella, tandemhyppy, ralliautoilua, kartingia, sukellusta, stailausta, kasvohoitoja ja kaikenlaisia veteen liittyviä elämyksiä. Paljon mielenkiintoista tarjontaa siis on.

Omat suosikkini ovat ehdottomasti erilaiset romanttiset paketit kahdelle. Mikään ei voita aikaa rakkaimpansa kanssa, joten elämyksen voi oikein hyvin myös jakaa toisen kanssa. Näistä romanttisista elämyksistä kiinnostavin on mielestäni romanttinen illallinen ja kierros London Eye –maailmanpyörällä kahdelle Lontoossa.

elämyslahjat.fi

elämyslahjat.fi

Millaisen elämyslahjan sinä haluaisit saada tai antaa lahjaksi? Elämyslahjoihin voit tutustua klikkaamalla tästä. Kaikkien kommentoineiden kesken arvon 30 euron Elämyslahjat-lahjakortin! Arvontaan osallistuvat kaikki sunnuntaihin 17.11.2013 mennessä kommentoineet ja sähköpostiosoitteensa jättäneet. Kommentoimaan pääsee mm. tästä.

Onnea arvontaan!

Koodilla "Superjoulu" saat 5% alennus kaikista normaalihintaisista elämyksistä. Voimassa 24.12.2013 asti.
elämyslahjat.fi


You Might Also Like

17 kommenttia

 1. Tälläiset lahjat olisi ihania <3 Tuntuu, että sitä tavaraa on vaikka mulle jakaa! Itse annan tänä jouluna ainakin kosmentologi- ja ravintolaelämyksiä :) Itse haluaisin saada jotain vastaavaa...

  VastaaPoista
 2. Elämyslahjoja minäkin olen kyllä katsellut, taidanpa katsella lisää :D nyt joulua miettien ;)

  VastaaPoista
 3. Haluaisin myös mukaan arvontaan :) sitruunavaahto@gmail.com ...tässäkö se käy!?

  VastaaPoista
 4. Kaikki elämyslahjat kelpais mulle ja kyllä niitä olis kiva antaakin kun aika monella tutulla on tavara ähkyä meneillään ♥

  VastaaPoista
 5. Äidille sopiva lahja :) ja miksei itselle.

  VastaaPoista
 6. oih suklaahullulle äitille toi suklaahieronta ois ihana lahja ...
  mukaan arvontaan :)
  iitu.h@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. joku elämyslahja kahdelle olisi ihana... :) ..miehen kans laatuaikaa...
  mukana arvonnassa!
  (elina_myllykoski@hotmail.com)

  VastaaPoista
 8. Niin paljon kaikkea ihanaa. Itse voisin viettää avopuolison kanssa laatuaikaa. :) mukana arvonnassa! elamaakaupungintakana@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Jotain hemmottelua kahdelle olisi niin tarpeen näin pimeänä vuodenaikana, Mukana arvonnassa!
  -eliisainen

  VastaaPoista
 10. Suklaahieronta tai laatuaikaa kahdelle. Arvonnassa mukana.
  nekkuka@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Juuri tuo suklaahieronta olisi sellainen jonka haluaisin saada lahjaksi. Tai toki se olisi kiva lahjaideakin läheisille. :) suklaapeikko@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Suklaahieronta kuulostaa vähän epämääräiselle mutta ihan oikea hieronta on kyllä sen sortin luksusta, että mieluusti ottaisin ja antaisin lahjana. Yöpyminen jossain eksoottisessa kohteessa, vaikkapa Bengtskärin majakalla oli myös ihana kokemus.
  Mukana arvonnassa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 13. Käynti jäänmurtajalla tms mielenkiintoisessa paikassa voisi olla hauska antaa tai saada. Niin ja toki kaikenlainen hemmottelu myös, esimerkiksi kasvo- ja vartalohoidot.
  Mukana arvonnassa minäkin..
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 14. Voisin mieluusti antaa lahjaksi jonkin koski- tai kanoottiseikkailun eli elämyksen johon liittyy fyysistä tekemistä ja luonto. Toki ihana olisi myös vastaanottaa jokin hemmotteluhoito.
  Osallistun lahjakortin arvontaan.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 15. Haluaisin saada elämyslahjakortin johonkin hemmotteluhoitoon, miehelleni puolestaan antaisin lahjakortin konserttiin tai teatteriin. Osallistun lahjakortin arvontaan =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Jokin ajoelämys olisi mukava saada lahjana.
  berndt(piste)ahlfors(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista

Tykkää Facebookissa

Pinterest