I can't wait for christmas

marraskuuta 11, 2013

 Joulu, tule jo. Täällä odotetaan jo. Eilen tehtiin jo ensimmäisiä suunnitelmia joulun ruuista... Laatikoita, kinkkua, kalaa, salaatteja, karjalanpaistia, viktoriankiisseliä... Eli perinteistäkin perinteisemmät kaavat toistuvat taas. Mutta miksi muuttamaan hyväksi havaittua?You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mä oon miettinyt, että voisi tehdä ainakin jotain peruna- tai kinkkukiusausta jouluksi. Olen tässä parin päivän sisään tehnyt pari kertaa valkosipuliperunoita ja mielestäni nekin sopisivat tosi hyvin jouluun tai voisi muokata reseptiä mieleisekseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkosipuliperunat sopivat varmasti myös jouluun. Eipä ole itselle tullut koskaan mieleen, mutta nyt täytyy harkita tuollaistakin vaihtoehtoa. Vitsi, nyt tuli aivan valtava himo valkosipuli-kermaperunoihin... :P

   Poista
 2. Viktoriankiisseli kuulostaa hyvältä, mitä siinä on? Meillä on tänä vuonna näillä näkymin aikuisten joulu, joten mä vähän hekumoin ihan normaalista, vähän paremmasta ruuasta. Jouluruuan ystävä en ole milloinkaan ollut, mutta lasten takia pöytään katetaan aina perinteinen joulumenu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktoriankiisseli on kylmä riisivanukas, joka koostuu lähinnä riisipuurosta ja kermavaahdosta. Voisinkin tehdä postauksen tästä herkusta ennen joulua... :)

   Poista

Tykkää Facebookissa

Pinterest