Salainen Jouluystävä 2016 säännöt

OHJEITA JA SÄÄNTÖJÄ

Jokainen lähettää omalle Salaiselle Jouluystävälleen kaksi (2) jouluista pakettia. Jokaisen paketin arvo (omatekoisissa arvioitu arvo) tulee olla vähintään 15€ + lähetyskulut. Lähetystavan saa kukin valita itse. Paketit tulee lähettää seuraavan aikataulun mukaan:

      1. paketin on oltava perillä 24.10.-6.11.
      2. paketin on oltava perillä 21.11.-4.12.

Paketoi lahjasi asianmukaisella tavalla, jotta lähetys on ehjä vielä vastaanottajalle saavuttuaankin.

Paketin sisältöä valitessa kannattaa ottaa huomioon asioita, joita sinulla on tiedossa vastaanottajasta. Jos vastaanottajalla on oma blogi, sieltä kannattaa myös käydä kurkkimassa lisävinkkejä lahjan valintaan. Lähetäthän vain sellaisia paketteja, joita toivoisit myös itse saavasi!

Tarkoitus on, että paketin lähettäjän henkilöllisyys paljastetaan vasta viimeisessä paketissa. Lähettämisessä voi käyttää mielikuvitusta, jotta lähettäjän henkilöllisyys pysyisi salassa mahdollisimman pitkään (nimimerkit, kaverin osoite lähettäjäkentässä jne. jne.).

Saatuasi paketin, ota paketin sisällöstä valokuva, kirjoita paketista kuvaus ja julkaise omassa (julkisessa) blogissasi sekä lähetä blogijuttusi linkki sähköpostilla minulle. Jos sinulla ei ole omaa julkista blogia, lähetä valokuva ja teksti minulle, niin julkaisen kirjoituksesi kuvineen Kohti Joulua -joulublogissa. Koosteita saapuneista paketeista julkaistaan Kohti Joulua -joulublogissa 1-3 per kierros.

Jos et saa tai lähetä paketteja määräaikaan mennessä, paljastetaan parin henkilöllisyys toisellekin osapuolelle ja henkilöt voivat yhdessä neuvotella paketin korvaamisesta. Salaisen Jouluystävän järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan puuttuvia paketteja, koska lahjojen vaihtoringissä ei ole osallistumismaksua.

Ilmoita paketin saapumisesta minulle heti. Jutun kirjoittamiseen annan aikaa tasan viikon, mutta paketin saapumisesta haluan tietää samana päivänä. Tällä tavoin pystyn kontrolloimaan sääntöjen noudattamista.

Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.

Lyhennetyt säännöt: Mikäli ilmoittaudut mukaan, sitoudut lähettämään Salaiselle Jouluystävällesi kaksi vähintään viidentoista euron arvoista pakettia joulukuun alkuun mennessä.  Omat saamasi paketit esittelet joko omassa blogissasi tai lähetät kuvan ja kattavan esittelyn paketista sähköpostilla Kohti Joulua -joulublogiin.

Ilmoittaudu mukaan VAIN jos voit sitoutua Salaiseen Jouluystävään koko ajaksi!!

7 kommenttia:

 1. Hei! Onkohan osallistumiseni tullut perille ?!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Mikähän tälläinen "Osallistujat ja paketit -välilehti" on? En löytänyt sellaista ja haluaisin tietää saiko salainen jouluystäväni pakettini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, osallistujat ja paketit -välilehti oli käytössä viime vuonna. Tänä vuonna näyttää vahvasti sille, etten millään ennätä ylläpitää sitä, vaan tilalle tulee välilehti, joka kokoaa kaikki pakettien esittelyt automaattisesti. Voisinkin tehdä sen tähän samantien, koska kyseessä on nopea toimenpide.

   Poista
 3. Malttamattomana odotan ilmoittautumisen alkamista =)

  VastaaPoista
 4. oi joi, säännöt on jo..jes...nyt vaan ootellaan et pääsee ilmoittautumaan <3

  VastaaPoista
 5. Oi! Nyt on ilmottauduttu :)
  Viime vuonna lueskelin vain tästä, mutta nyt päätin lähteä mukaan.
  Mukavaa, että jaksat järjestää edelleen!

  VastaaPoista