keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Kohti uutta vuotta

Joulun välipäivinä ajatukset väkisinkin ajautuvat uuteen tulevaan vuoteen. Vuoden vaihde on aina uudistumisen aikaa ja uusien mahdollisuuksien aikaa. Aloittaisiko uuden harrastuksen vai tekisikö lupauksen parantaa terveyttään? Osa aloittaa dieetin ja päättää laihduttaa. Toiset päättävät hankkia salikortin.

Itse olen normaalisti vannonut tässä vaiheessa vuotta ottavani itseäni niskasta kiinni ja tiputtavani painoa. Mutta en tänä vuonna. Laihduttamisen lopetin jo viime kesänä. Nyt on aika elää. Tätä samaa uhoaa myös Vaakakapina, johon kannattaa tutustua.

Yksi minulle perinteeksi muodostunut tapa on tilata uusi lehti tammikuusta alkaen. Joko sellainen lehti, joka on joskus jo tullut ja hyväksi havaittu tai sellainen, joka vain vaikuttaa kivalle. Lehdistä saa kuitenkin aina jotain uusia vinkkejä arkeen tai muuten vain ajateltavaa. Ja onhan se mukava kun posti tuo silloin tällöin laatikkoon luettavaa.

Nyt vain on haasteiden paikka ja valinnan vaikeus. Mikä lehti ensi vuodelle? Entä olisiko mitään kivaa tilaajalahjaa tarjolla? Ainakin pussilakanasetti ja aktiviisuusranneke kiinnostaisi...


mainos


mainos

mainos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti