lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulupöydän antimia

Joidenkin mielestä joulu on jo takana päin, mutta joillakin jouluhöperöillä se jatkuu vielä ainakin loppiaiseen saakka. Hyvä niin. Tänä vuonna meidän joulupöytä koostui kylmistä alkuruuista ja perinteisistä lämpöisistä laatikoista, paistista ja lipeäkalasta. Herkkua oli jos monenmoista, mutta jostain syystä ainakin omaan suuhun sopivat tänä vuonna parhaiten erilaiset salaatit ja kalat.


Näitä kuvia katsellessa tulee ihan nälkä ja ajatukset suuntautuu jo uuden vuoden menun kokoamiseen. Olisikohan juustoissa ja jonkinlaisissa tapaksissa tai cocktail-paloissa ideaa uudeksi vuodeksi?
















2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä todella hyvälle! :)

    VastaaPoista
  2. Todella ihanan ja herkullisen näköistä.

    Lipeäkalasta en oo koskaan tykännyt, mutta graavilohi on ollut herkkua aina. Meillä oli tänä vuonna punajuurilaatikkoa, kinkkukiusausta, graavilohta ja lihapullakastiketta. Miehen vanhemmilla oli kans samantyylinen ruoka, mutta siellä oli myös laatikoita. Kalaa ei ollut.

    Mun punajuurilaatikossa oli aurajuustoa ja peruna-sipulisekoitusta, miehen äidin tekemässä muun muassa kaalia ja sipulia.

    VastaaPoista