46 yötä jouluun. Aprikoosikonvehdit.

marraskuuta 08, 2012

Tämä herkku on täydellinen aikuisten herkutteluhetkiin. Suklaata ja aprikooseja portviinillä tai konjakilla maustettuna.

250 g kuivattuja aprikooseja
2 dl portviiniä tai konjakkia
150 g mantelimassaa
170 g maitosuklaata

Keitä aprikooseja muutama minuutti vedessä, jotta ne pehmenevät. Siivilöi.
Laita aprikoosit astiaan ja kaada portviini tai konjakki päälle. Anna maustua yön yli.
Laita pala mantelimassaa jokaisen aprikoosin sisään.
Kasta aprikoosit sulatetussa suklaassa haarukan avulla ja laita ne voipaperille jähmettymään.
Konvehdit voi koristella esimerkiksi strösseleillä.

You Might Also Like

0 kommenttia

Tykkää Facebookissa

Pinterest